En ny reiseguide om Tenerife

Velkommen til denne nye reiseguiden som handler om kanariøyen Tenerife, et av de mest populære reisemålene i hele Europa. Turister fra Norge har reist hit i over 40 år, og vinteren 2009/2010 ser ut til å kunne bli den sesongen med flest antall besøkende fra Norge til nå i historien. På denne siden finner du informasjon om de ulike feriestedene som finnes på Tenerife, forskjellige hoteller og om massevis av aktiviteter og severdigheter.

Du kan lese om kjente steder som  Playa de Las Americas, Los Christianos, Puerto de la Cruz, Golf del Sur og alle de andre feriebyene på øya. Den mest kjente dyreparken på Kanariøyene, Loro Parque. Det høyeste fjellet i hele Spania, Teide og tips og forslag til hvordan du skal kunne ha en flott ferie på ditt neste besøk til denne vakre øyen ikke langt fra kysten av Afrika.

Har du forslag til noe du synes bør være med eller det er noe du savner, kan du ta kontakt på ferietenerife (at) hotmail.com. Alle innspill er hjertelig velkommen, for å lage denne reiseguiden så bra som mulig. Ellers så er det bare å ønske deg å dere en riktig god ferie til Tenerife.