Gran Hotel Bahia del Duque


Bahia del Duque er et eksklusivt hotell med spa som ligger i Fañabé rett utenfor Playa de las Américas på den sørvestlige kysten av Tenerife. Denne resorten tilbyr en rekke luksuriøse fasiliteter og tjenester, inkludert gourmetrestauranter, utendørsbassenger og private strender, som gir gjestene en avslappende og elegant opplevelse. Mange påstår at dette er det beste hotellet på hele Tenerife, og hotellet ligger i hvert fall oppe i det helt øvre skiktet av hoteller på øya.

Beliggenhet

Bahia del Duque ligger på en vakker strand på Tenerife, en av Kanariøyene i Spania. Dette feriestedet ligger i den velstående byen Costa Adeje, som er kjent for sine fantastiske strender, vakre hoteller og eksklusive shoppingområder. Bahia del Duque er også en kort kjøretur fra Tenerifes hovedstad, Santa Cruz de Tenerife, hvor gjester kan oppleve øyas historiske og kulturelle severdigheter.

 

Se tilgjengelighet og priser her


Luksus og fasiliteter

Bahia del Duque er kjent for å tilby enestående luksus og gjestfrihet, og har vunnet flere priser for sin service og fasiliteter. Hotellet har over 350 rom og suiter, som alle har utsikt over havet eller de frodige hagene i nærheten.

En av de mest populære fasilitetene på Bahia del Duque er de 5 utendørsbassengene. Disse bassengene er omgitt av solsenger og palmer, og tilbyr en fantastisk utsikt over havet. Det finnes også flere private strender hvor gjestene kan sole seg i fred og ro.

Bahia del Duque har også en rekke restauranter som serverer gourmetmat av høyeste kvalitet. Resorten har flere Michelin-stjerners restauranter, inkludert det eksklusive restauranthuset "Sua", som tilbyr kreative retter med lokale ingredienser og en fantastisk utsikt over havet. Det finnes også flere andre restauranter som serverer fersk sjømat, tapas og andre internasjonale retter.

Hotellet har også et fantastisk spa som tilbyr en rekke behandlinger og tjenester. Spaet er omgitt av frodige hager og har et innendørsbasseng, badstue og tyrkisk bad. Gjestene kan velge fra en rekke behandlinger, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsinnpakninger.

Bahia del Duque tilbyr også et bredt utvalg av aktiviteter og fasiliteter, inkludert tennisbaner, treningsstudio, lekeplass for barn og en rekke vannsportaktiviteter som surfing, dykking og seiling.

Konklusjon

Bahia del Duque er et eksklusivt feriested som tilbyr enestående luksus og gjestfrihet på den fantastiske øya Tenerife. Dette feriestedet har en fantastisk beliggenhet i Costa Adeje, og tilbyr en rekke fasiliteter som gourmetrestauranter, utendørsbassenger og et fantastisk spa. Med en rekke aktiviteter og tjenester, er Bahia del Duque det perfekte stedet for de som ønsker å oppleve noe av det beste som finnes på Tenerife.

 

Sjekk priser og bestill opphold

Kommentarer