Loro Parque, den beste dyreparken på TenerifeLoro Parque ligger rett ved Puerto de la Cruz på Tenerife og er en stor dyrepark, med et stort antall attraksjoner for store og små. Parken er den mest besøkte på Kanariøyene, og folk reiser til og med fra de andre øyene når de er på ferie, for å oppleve alt det som Parken har å by på. Loro Park er ikke bare en dyrehage, men også en fornøyelsespark med flere show hver eneste dag som inkluderer papegøyer, delfiner, sjøløver og spekkhoggere.
Loro parken har et stort planetaruim for pingviner, et område for Gorillaer, en kjempestor botanisk hage, kanskje verdens største samling med ulike papegøyer, sjimpanser, tigre, en egen avdeling for pelikaner, mange eksotiske orkideer, krokodiller, skilpadder fra Galapagosøyene og et digert akvarium med haier for å nevne noe.

Puerto de la Cruz, byen som huser Loro Parque, ligger nordvest på Tenerife. Omtrent 20 minutter å kjøre fra hovedstaden Santa Cruz de Tenerife og litt over en halv time fra sørsiden av øya med områder som Playa de las America, Los Christianos og Los Gigantes.

Det finnes mange restauranter, cafeer, kiosker og små barer på Loro Park. Alle med mat og drikke av meget god kvalitet. Den nyeste attraksjonen av året er flere fugler av arten Katanda Treetops. Disse fuglene er kjent for en artig sang, og er ikke redd for besøkende og kan faktisk mates av gjestene av og til. Loro Parken på Tenerife er virkelig en opplevelse når du ferierer på Kanariøyene, ta turen innom neste gang du reiser på ferie til Tenerife.

Kommentarer