Playa Paraiso på Tenerife


Et relativt nytt feriested på sørvestkysten til Tenerife heter Playa Paraiso, og er virkelig et meget behagelig og fredelig ferieområde. Det har blitt bygget en god del nye hoteller her, og det satses på hoteller i relativ høy standard. Hotellet Bahia Principe er et godt eksempel på dette.

Fiskerlandsbyen Callao Salvaje ligger omlag tre kilometer unna Playa Paraiso, og er et fint utfluktsmål om man vil nyte en bedre fiskemiddag en kveld. En ting å være klar over om dere har tenkt dere hit og er veldig glade i å bade i havet, er at stranden her ikke er så veldig mye å skryte av. Det er en relativt liten svart lavastrand, men det finnes et stort saltvannsbasseng som heter Lago Lido, hvor du kan nyte late dager på Tenerife.

Sjekk ledige hoteller i Playa Paraiso


Feriestedet ligger omtrent midt i mellom Playa de San Juan på vestsiden, og de kanskje mer kjente feriestedene Playa de Las Americas og Los Cristianos på østsiden. Golfområdet Golf Costa Adeje er få minutter unna med bil, hvor du finner både en 18-hulls og en 9-hulls golfbane. Fra Playa Paraiso har du også en flott utsikt over naboøya La Gomera. God ferie til Tenerife!

Kommentarer