Siam Park på Tenerife


Den største vannparken i Europa ligger på Tenerife og heter Siam Park. Den er ikke bare den største vannparken, men også den helt klart største temaparken i hele Europa. Fra før ligger en av de mest kjente aktivitetsparkene på Kanariøyene, nemlig Loro Park også på Tenerife. Siam Park åpnet dørene i september 2008, og er bygget i en Thailandsk stil. Det går gratis buss for besøkende fra både Los Cristianos og Playa de Las Americas, og inngangsbillettene koster 38 euro for voksne og 26 euro for barn.

En av de mest spektakulære attraksjonene i parken er surfebassenget som er 150 x 30 meter stort, og med kunstige bølger på nesten 3 meter. En annen spennende opplevelse er Tower of Power, hvor du faller hele 28 meter nedover langs en vannsklie, forbi et akvarium før ferden ender i bassenget. Siam Park har også mange andre forskjellige vannsklier og bademuligheter.


Opplevelsesparken er ikke bare et badeland, men har også en del dyr som sjøløver, mange forskjellige fisker og krokodiller. Det finnes flere spisesteder og muligheter for å kjøpe med seg souvenirer. En båttur på den kunstige elven Rio Lente med fossefall og flott natur er en behagelig og avslappende tur. Hele parken er bygget etter inspirasjon fra Thailand, og kan virke som en dagstur til østen selv om man nyter en perfekt ferie i Siam Park på Tenerife.

Kommentarer