Los Gigantes på Tenerife


Et spektaktulært område på Tenerife er feriestedet Los Gigantes. Byen ligger helt sørvest på øya og grenser inn mot noen høye fjell, som gir en fantastisk utsikt fra spesiellt stranden. Øst for byen finner du også to andre litt mindre feriebyer, Puerto de Santiago og Playa de la Arena. Dette er et stille og rolig feriested, og passer bra for familier som ikke ønsker tjas og mas som man foreksempel finner i Playa de las Americas. Naturen her gjør også at man kan slappe av på en fin måte, og la blikket vandre over de nesten 500 meter høye fjellene som ser ut som de nesten ramler ned i havet. Om du liker å vandre i fjellet når du er på ferie, kan Los Gigantes være reisemålet for deg. Fjellturer på formiddagen kan kombineres med late ettermiddager på stranden.

Flesteparten av restaurantene i Los Gigantes er samlet i et lite område ovenfor havnen. Noen spisesteder som kan anbefales er; Restaurante Pancho, El rincon de Juan Carlos og El Meson. Men det finnes også mange andre som er bra, prøv deg fram i denne lille hyggelige byen. Her finner du også en del steder for shopping, og området er bygget i kanarisk stil og ser dermed ikke ut som noen turistmaskin. Du har flott utsikt over La Gomera, og solnedgangen her på vestsiden av Tenerife, er kanskje noe av det flotteste du kan se på kvelden, mens du nyter en bedre middag foran marinaen.

Søk etter hotell i Los Gigantes


Marinaen er også stedet du oppsøker om vannsport er noe for deg.  Her finnes det alt fra havfiske til vannski, utflukter for å kikke etter hval og delfiner, jet ski, bananbåter og dykkeklubber for å nevne noe. Stranden her er en svart lavastrand som ikke er så veldig stor. Den største stranden i området finner du i Playa de la Arena, men Los Gigantes har også 2 store offentlige havbasseng, så bading skulle ikke by på noen problemer.

Vil du oppleve resten av Tenerife mens du ferierer her, anbefales det at du har en leiebil. Disse får du billigst om du bestiller denne før du ankommer øya. Se gjerne på internet for å finne de billigste prisene. Veien er smal og litt kronglete mellom disse 3 små feriestedene Los Gigantes, Puerto de Santiago og Playa de la Arena. Kjør forsiktig, en god del lokale sjåfører ble for en god del år siden spurt om hva man skal gjøre når man kommer til et fotgjengerfelt, og svaret blandt 99 % av de var; hva er et fotgjengerfelt? ;) Neida, God Ferie!

Kommentarer