Restauranter på Tenerife


Det finnes utrolig mange gode restauranterTenerife, så det er nesten umulig å nevne alle som er over middels bra. Her er i alle fall noen utvalgte spisesteder som du garantert vil være fornøyd med.        
                                 
Restaurant Bianco i Playa de las Americas er en av de beste i dette området. Her serverer de Italiensk mat på et meget høyt nivå. Hva med en champagne risotto med gratinert ost og jordbær, eller det som kan kalles for verdens beste pizza!

Restaurant Harbour Light Bistro i Los Gigantes er et annet kulinarisk høydepunkt under din ferie på Tenerife. Hvis du liker mexicansk mat, er denne plassen et must for deg. De hjemmelagede kylling fajitas, gjør at du drømmer deg bort til mexicanske haciendaer.

I Puerto de la Cruz finnes det en fransk restaurant som heter Bistro de Yves. Denne annerkjente kokken med flere Michelin stjerner bak seg, serverer dagens meny med 3 ulike foretter, en kjøtt eller fiskerett og en dessert. Menyen skifter etter humør og tilgjengelighet av råvarer.

Restaurant El Brasero i Los Christianos lager spansk mat på et fortreffelig vis. Her bør du absolutt prøve lammeretten for 2 personer, eller rett å slett noen av de fantastiske tapasrettene som finnes. Når du reiser til Tenerife bør tapas være en obligatorisk del av ferien.

El Rincon de Juan Carlos i Los Gigantes er annerkjent som en av de absolutt beste på Tenerife. Her får du servert kanarisk mat, med en service av en annen verden. Vinlisten er av de beste på hele øya og de små mellomrettene kommer som gastronomiske overaskelser gjennom hele måltidet.

La Bodeguita de Enfrente ligger i Santa Ursula og er spesialister på tapas. Fritert ost med mojosaus eller hakkede egg med poteter og spekeskinke er blant utvalget her. Du får også veldig gode viner fra øya og ellers i Spania. God Ferie!

Kommentarer