Reiseguide om Tenerife

Velkommen til denne reiseguiden om ferieøya Tenerife. Nordmenn har reist til kanariøyene i snart 50 år, og en av favorittplassene til mange er denne øya litt utenfor kysten av Afrika. Du er på sørsiden av Tenerife sikret et godt klima, med temperaturer over 20 grader hele året rundt. Dette kombinert med et relativt solsikkert værbilde, har gjort øya til et veldig populært reisemål for nordmenn år etter år.

Du vil her finne informasjon om de mange ulike feriestedene som finnes på denne vakre øya, og litt forskjellig om tips til aktiviteter, gode spisesteder og andre utflukter. Har du forslag til noe som burde være med, tips oss gjerne på https://www.facebook.com/FerieTenerife. Hvis du er på vei til en ferietur til Tenerife, kan du finne informasjon på denne siden, og planlegge litt av din dyrebare ferietid på forhånd.

De mest kjente feriebyene på denne kanariøya blant nordmenn er; Playa de las Americas, Los Cristianos, Los Gigantes og Puerto de la Cruz. Alle disse stedene kan du lese om her på reiseguiden, og samtidig finner du informasjon om endel andre steder også. Spanias høyeste fjell Teide, på 3718 meter finner du også her, og det finnes også mange andre utfluktsmål. Du kan lese mer i menyen til høyre og drømme deg bort til sydligere breddegrader.

Tenerife tilhører de kjente kanariøyene, som har tatt i mot nordmenn i en mannsalder. Øya er en klar favoritt hos feriereisende, bare såvidt slått av naboøya Gran Canaria. Øya er 2.034 km2 stor, og med dette den nest største i hele Spania. Godt over 5 millioner turister besøker denne flotte ferieøya hvert eneste år, gled deg til neste tur til Tenerife!

Kommentarer

Anonym sa…
Kjempebra Blogg.. Her er mye av det som jeg leter etter, men ser fortsatt etter info om haifiske eller hvalsafari på Tenerife.
Hilsen Alhatonn