Tragisk ulykke ved Los Gigantes


Et steinras har skapt kaos på turistdestinasjonen Los Gigantes på Tenerife. Området er kjent for sine bratte klipper som stiger nesten 500 meter over havet, og en stenklippe fra nesten 200 meter raste ned i ettermiddag. Raset gikk ned på stranden, og 2 kvinner i 30 og 50 års alderen er bekreftet omkommet. Flere andre mennesker skal være fanget under jordmassene. Politi og brannvesen jobber for å hente ut andre personer som ble tatt av raset.

Det skal oppholde seg omtrent 200 nordmenn i området, men ingen skal så langt ha blitt meldt savnet. Star Tour, Ving og Apollo jobber for å lokalisere de norske gjestene på de forskjellige hotellene.  Du kan følge hendelsen på Kanarisk TV her; LIVE

Tenerife har ikke for vane å oppleve slike jordras, og de fleste skandinaviske turistene er forhåpentligvis trygt forvart på sine respektive hotell. Flesteparten bor lenger sør på turiststedene Playa de las Americas, og Los Christianos. Den skandinaviske turistsesongen på Tenerife har akkurat startet for fullt, og dette er ingen god start.

Kommentarer