El Médano

El Médano ligger sør på Tenerife, ikke så langt fra den internasjonale flyplassen Reina Sofia. Nærheten til flyplassen har både fordeler og ulemper. Det tar ikke lange tiden å komme seg til dette feriestedet, men du kan av og til bli litt plaget av litt flystøy her, naturlig nok.

El Médano er godt kjent av folk som utøver sporter som surfing eller seiling, med det flate terrenget her så blåser det ofte, noe som kommer windsurferne og seilerne til gode. Det blir av og til arrangert konkurranser i surfing ved El Médano, men dette feriestedet på Tenerife passer ikke bare for de som liker seg ute i havet eller på brett eller båter.

Søk etter hotell og leiligheter


Som du kan se på bildet over her er stranden langgrunn med lys sand, og egner seg for de fleste aktiviteter og det er også et glimrende sted å bade. Sentrum i El Médano har et lite utvalg av spisesteder og barer, men skal du ha flere aktiviteter på kveldstid, anbefales det å reise til Los Cristianos eller Playa de las Americas, som begge ligger en kort kjøretur unna. Den hyggelige byen Granadilla de Abona ligger en kort tur innover i landet, og dette er et perfekt utfluktsmål for en dag hvis du får nok av strandlivet.

Av gode restauranter i El Médano kan det nevnes spesielt El Ancla Medano med mat fra middelhavs-områdene, spesielt god sjømat, eller den italienske restauranten Piemonte. Ha en god ferie til Tenerife!

Kommentarer