Reisetips om Tenerife

Tenerife er den største av Kanariøyene, og er den mest populære blant nordmenn etter Gran Canaria. På denne øya finner du alt fra langstrekte strender i syd, på kjente feriesteder som Playa de las Americas, flott natur spesielt på nordsiden av øya, og det høyeste fjellet i Spania, Teide med sine 3.718 meter over havet.

I denne reiseguiden kan du lese om noen av de mest kjente feriestedene på Tenerife, som Los Cristianos, Los Gigantes eller Puerto de la Cruz. Du får også tips om forskjellige aktiviteter eller utflukter som man kan være med på. Noen av de mest kjente temaparkene på øya, som Loro Parque eller Siam Park finner du også litt tips og informasjon om.

I februar hvert år arrangeres det et fantastisk karneval på Tenerife, og da burde en tur til hovedstaden Santa Cruz de Tenerife være obligatorisk. Liker du å holde på med sport på ferien, finner du all slags aktiviteter her. Fra golf, sykling og vandring, til dykking og alskens andre vannsportsaktiviteter. For å få sett mesteparten av hva denne øya har å by på, kan det anbefales å leie en bil for en dag eller flere. Da kommer du deg litt unna strendene, og får sett at her finnes mye mer enn bare strandpromenader og restauranter.

Les mer om de forskjellige reisemålene og de andre tipsene i menyen til høyre her. Her finner du også en link til billige restplasser fra reiseselskapene, om en sydentur frister i nærmeste framtid. På sørsiden av øya er det over 320 soldager i året, med en gjennomsnittstemperatur på 25 grader året i gjennom. Øya passer for alle aldre og ferieønsker, ha en riktig god ferie til Tenerife.

Kommentarer