Luksushotell på Tenerife


Hvis du skal reise på ferie til Tenerife og vil bo på et av de beste hotellene på øya, skal du lese litt mere her. Her får du nemlig en oversikt over forskjellige luksushoteller som finnes på kanariøya. Oversikten er ikke rangert, for hvilket man liker best er jo uansett smak og behag, men dette er i hvert fall noen av de beste hotellene på Tenerife.

 

Iberostar Grand Salome
Dette femstjerners hotellet som bare er for voksne ligger direkte på Costa Adeje, og er bare en kort spasertur fra Casa del Duque og to store kjøpesentre. Deluxe suitene på dette luksuriøse hotellet er sofistikerte og har boblebad, private solarier, store terrasser, utsikt over havet og til og med butler. Det overveldende utvalget av fasiliteter inkluderer seks restauranter, fire barer, tennisbaner, en golfbane og et spa.


Royal Hideaway Corales Beach
Dette overdådige luksushotellet for voksne på Tenerife ligger i La Caleta, på sørvestkysten av øya. Hotellets skiplignende form ble designet av den lokale arkitekten, Leonardo Omar som ble inspirert av korallen rundt øya. Rommene er store og elegante, med lett strandinspirert dekor, polerte betonggulv og fantastiske havutsikt fra de private balkongene. Gourmetrestauranter, trendy barterrasser, et luksuriøst spa og utendørsbassenger er blant den lange listen over fasiliteter du kan glede deg over her.Gran Melia Palacio de Isora

I nærheten av Alcalá på vestkysten av øya har dette enorme feriekomplekset alt du muligens vil ha fra en luksuriøs ferie. Rommene er stilige og sofistikerte, med nøytrale toner og fargesprut. Havutsikt og private terrasser med hydromassasjebad er bare noen av luksusene som tilbys. Det er restauranter som serverer en rekke typer av mat, i tillegg til et spa og en rekke sportsområder.


Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden
Hotel Botanico og Oriental Spa Garden ligger i byen Puerto de la Cruz på den nordlige kysten av øya. Dette luksuriøse, femstjerners hotellet på Tenerife er med i Leading Hotels of the World, og tilbyr den ultimate ferieopplevelsen sammen med familievennlighet. Rommene er dekorert i stilig stil med toner av solnedgang. Foruten de fire spisestedene, er hotellets fremtredende funksjon den orientalske spa -hagen. Spaet henter inspirasjon fra Østen, og har et utendørs thailandsk massasjetempel, indonesiske utskjæringer i behandlingsrommene, en japansk-stil badstue og Buddha-statuer rundt den hule-lignende boblebadet.Vincci Seleccion La Plantacion del Sur
Ideell beliggenhet i Costa Adeje sør på Tenerife, er Vincci Selección la Plantación del Sur en rask 20-minutters kjøretur fra flyplassen og nære den flotte stranden Playa del Duque. Kolonial kanarisk arkitektur på dette hotellet gir en åpen, elegant stil - komplett med panoramautsikt over det glitrende blå havet. Topp det med litt "bambutherapy", en massasje med bambusstokk, og nyt resten av dagen på balkongen eller ved bassenget.


Gran Hotel Bahia del Duque

Bare noen få minutters gange fra Playa del Duque stranden på Costa Adeje, tilbyr Bahia Del Duque luksus innen det kanskje beste femstjerners hotellet på Tenerife. Hotellet ligger i en bygning inspirert av en tradisjonell kanarisk villa fra 1800-tallet, og er omgitt av palmerfronterte bassenger, frodige hager og vulkansk stein. Rommene oser av kanarisk landsjarm med flislagte gulv, møbler i kolonistil og nøytrale toner. Det er et flott feriested for familier, med barneklubber,  for tenåringer og suiter store nok for fire. Fasiliteter inkluderer alt fra restauranter og barer til et velværesenter, tennisbaner og putting-green.

Kommentarer