Nye flyruter til Tenerife

Charterselskapet Apollo skal neste sommer fly norske feriereisende til Tenerife. Disse nye sommerrutene starter å gå den 2. mai 2010, og varer fram til vintersesongen starter den 17. oktober. Flyene vil gå fra Oslo - Gardermoen til flyplassen sør på øya ved Los Christianos, Reina Sofia.

Dette er en god nyhet for solhungrige nordmenn også på sommeren, for mange har etterhvert blitt klar over at klimaet på Kanariøyene om sommeren stort sett er bedre enn i middelhavet. Temperaturen på Tenerife om sommeren, kommer sjelden over 30 grader, mens i middelhavs-landene kan temperaturen fort komme over 40 grader. En noe lenger flyreise kan på mange måter veie opp at du ikke svetter bort i ferien.

Charterselskapet Apollo har her chartret et fly fra SAS og selger alt fra enkeltbilletter, kun flyreise tur/retur og vanlige charterturer med fly og hotel. Prisene på flyreise tur/retur starter på 2.500 kroner pr person, noe som ikke er avskrekkende. Da for enda flere nordmenn muligheten til å oppleve kanariøyene og Tenerife til sommeren.