Hard Rock Hotel


Hard Rock Hotel Tenerife befinner seg på en av de mest ettertraktede feriedestinasjonene i Europa. Det ligger på Playa Paraiso på den solrike sørkysten av Tenerife, og er et utmerket valg for de som leter etter en moderne og elegant opplevelse med en vri av rock and roll. Hotellet er kjent for å tilby noen av de mest imponerende fasilitetene på øya, inkludert sine rom, restauranter, bassenger og spa.

Rom

Hard Rock Hotel Tenerife har en imponerende samling av 624 rom og suiter. Alle rommene er innredet med en moderne, elegant og rock-inspirert design. De er utstyrt med aircondition, gratis Wi-Fi, en flatskjerm-TV og en minibar. Noen av rommene har også en egen balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over Atlanterhavet eller Mount Teide.

 

Finn ledige rom og sjekk priser

Restauranter

Hotellet tilbyr en rekke restauranter og barer for gjestene sine. Den mest populære restauranten på hotellet er "Sessions", som tilbyr en blanding av internasjonale og lokale retter, inkludert noen signaturretter. "The Beach Club" er en annen populær restaurant, og tilbyr deilig sjømat og grillet kjøtt retter, samt en fantastisk utsikt over havet. Det er også en bar på taket, "The 16th", som serverer drinker og cocktails, og gir en fantastisk utsikt over solnedgangen.

Bassenger

Hard Rock Hotel Tenerife har flere bassenger som er perfekte for en avslappende dag i solen. Det største bassenget er omgitt av solsenger og palmer, og det er også en bar og restaurant i nærheten. Hotellet har også et eget bassengområde for barn, med en rekke aktiviteter og spill.

Spa

Rock Spa på Hard Rock Hotel Tenerife er en av de beste på øya. Det er utstyrt med et dampbad, en badstue, et innendørsbasseng, en isfontene og en rekke avslappende behandlinger. Spaet tilbyr også spesielle behandlinger for par, inkludert "Rock Spa Love Ritual", som inkluderer en avslappende massasje og sjokolade og champagne.

Andre fasiliteter

Hard Rock Hotel Tenerife har også en rekke andre tjenester de kann tilby til sine gjester, inkludert et treningssenter, en barneklubb, en klesvask, et bibliotek og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter og underholdning, inkludert konserter og levende musikk.

Hard Rock Hotel Tenerife er et av de mest imponerende hotellene på øya, og tilbyr en rekke fasiliteter som gjør det til en perfekt destinasjon for de som ønsker å slappe av og nyte rock and roll-livsstilen. Hotellets rom er komfortable og godt utstyrt, restaurantene er deilig, bassengene er fantastiske, spaet er avslappende, og hotellets mange andre tilbud gjør det til et av de beste hotellene på Tenerife.

 

Se priser og tilgjengelighet her
 
GLAMOURØSE FASILITETER VENTER DEG PÅ TENERIFE

Alle rommene er innredet i en elegant, moderne stil, og har luksuriøse ekstrautstyr som 43-tommers flatskjermer. Nyt fantastisk utsikt over Atlanterhavet eller svømmebassengene uansett hvor du bor på Hard Rock Hotel Tenerife.

     Røykfrie rom
     Møblerte uteterrasser eller balkonger
     Sound of Your Stay™
     Rock Spa®
     Rock Shop®
     Hard Rock Roxity Kids Club™
     Svømmebassenger
     Underholdning

Kommentarer