Hotel Baobab Suites

 


Hotel Baobab Suites - en luksuriøs oase i hjertet av Playa de las Américas på Tenerife.

Hotel Baobab Suites ligger i den vakre byen Playa de las Américas på sørkysten av Tenerife. Dette femstjerners hotellet er en luksuriøs oase med flotte fasiliteter og imponerende design som gjør oppholdet til en opplevelse du sent vil glemme.

Beliggenhet

Hotel Baobab Suites ligger i et rolig område i Playa de las Américas, bare noen minutter unna det pulserende nattelivet og butikkene som gjør byen til en av Tenerifes mest populære destinasjoner. Hotellet har en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og ligger i nærheten av strendene i området, noe som gjør det til en perfekt base for en avslappende ferie.

 

Se tilgjengelighet og finn priser på hotellet

Rom og fasiliteter

Hotel Baobab Suites har totalt 125 rom og suiter, alle innredet i en moderne stil og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Rommene er romslige og lyse, og de fleste har balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over havet eller fjellene.

Hotellet har også en rekke fasiliteter som gjør oppholdet enda mer behagelig og avslappende. Det inkluderer et utendørsbasseng, et oppvarmet basseng, en bar og restaurant som serverer deilige lokale og internasjonale retter. Hotellet har også et treningsstudio, en badstue og et dampbad for gjestene å benytte seg av.

Familievennlige fasiliteter

Hotel Baobab Suites er også et flott valg for familier, med en rekke fasiliteter som passer for både voksne og barn. Det inkluderer et barnebasseng, en lekeplass og en barneklubb som arrangerer aktiviteter og spill for barn i alle aldre.

Spa og velvære

For gjester som ønsker å slappe av og skjemme seg bort, har Hotel Baobab Suites også et spa som tilbyr en rekke behandlinger og tjenester. Spaet har erfarne terapeuter som tilbyr alt fra massasje og ansiktsbehandlinger til kroppsinnpakninger og manikyr.

Konklusjon

Hotel Baobab Suites er en flott destinasjon for de som ønsker en luksuriøs og avslappende ferie på Tenerife. Hotellet har en flott beliggenhet, moderne fasiliteter og imponerende design, og tilbyr en rekke aktiviteter og tjenester som passer for både voksne og barn. Enten du ønsker å tilbringe ferien i solen ved bassenget, utforske lokale butikker og restauranter eller slappe av på spaet, vil Hotel Baobab Suites gi deg en uforglemmelig ferieopplevelse.

 

Finn ledige rom på Baobab Suites

Kommentarer