Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden


Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i den vakre byen Puerto de la Cruz på Tenerife. Hotellet er kjent for sin fredelige og tropiske hage, og har en avslappet og eksklusiv atmosfære.

Hotellet har 252 elegante rom og suiter som er innredet med en blanding av tradisjonelle og moderne elementer. Rommene har balkonger eller terrasser med flott utsikt over hagen eller havet.

Hotellet har også en stor spa-avdeling kalt The Oriental Spa Garden, som tilbyr en rekke behandlinger og velværeopplevelser. Spa-området har et oppvarmet basseng, badstue, dampbad, iskabinett og en rekke avslapningsområder.

På hotellet finner du også flere restauranter, inkludert den Michelin-stjernebelønte restauranten "Il Pappagallo", som serverer italiensk mat. I tillegg finnes det også en japansk restaurant, en spansk tapasbar og en bar med livemusikk.

Hotellet har også flere utendørsbassenger, en tennisbane og et treningsstudio. Det er også et barneklubbprogram og barnebasseng for familier som reiser med barn.

Samlet sett er Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden et flott valg for de som ønsker å nyte en luksuriøs og avslappende ferie på Tenerife, med god mat, vakre omgivelser og et bredt utvalg av velvære- og fritidsaktiviteter.

 

Se tilgjengelighet og sjekk priser på hotellet

Puerto de la Cruz er en vakker by som ligger på nordkysten av Tenerife, og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og severdigheter for besøkende. Her er noen av de beste tingene du kan gjøre i Puerto de la Cruz:

  1. Besøke Loro Parque: Dette er en av de mest populære attraksjonene på Tenerife, og et must-see sted for dyreelskere. Loro Parque har en stor samling av eksotiske dyr, inkludert pingviner, delfiner, sjøløver, gorillaer, tigre og jaguarer.

  2. Ta en spasertur langs Playa Jardín: Dette er en vakker, svart sandstrand som er omgitt av flotte hager og palmer. Stranden har et bredt utvalg av strandaktiviteter, inkludert soling, bading, surfing og volleyball.

  3. Besøke den gamle bydelen: Den gamle bydelen i Puerto de la Cruz er full av vakre bygninger, smale gater, små butikker og gode restauranter. Det er også flere historiske bygninger som kirker og palasser som er verdt å besøke.

  4. Dra på en shoppingtur: Puerto de la Cruz har flere kjøpesentre og lokale butikker hvor du kan finne alt fra suvenirer til klær og smykker.

  5. Besøke botanisk hage: Jardín Botánico er en av de største botaniske hagene på Tenerife, og har en fantastisk samling av planter og trær fra hele verden.

  6. Dra på en vandretur: Det er flere flotte turstier rundt Puerto de la Cruz, inkludert en tur opp til Orotava-dalen som gir fantastisk utsikt over byen og omgivelsene.

  7. Besøke Casa de los Balcones: Dette er en historisk bygning fra 1600-tallet som har en flott samling av håndverksprodukter og keramikk, samt en vakker gårdsplass.

 

Dette er bare noen av mange aktiviteter og severdigheter som Puerto de la Cruz har å tilby. Alt i alt er dette et perfekt feriested på Tenerife, hvor du samtidig kan bo på et av øyas absolutt beste hoteller!


Finn ledige rom på Hotell Botanico

Kommentarer