Hotel Europe Villa Cortés

Hotel Europe Villa Cortés på Tenerife er et eksklusivt ferieanlegg og spa med 5 stjerner, som ligger på Playa de las Americas på den sørvestlige kysten av Tenerife. Denne resorten har en fantastisk beliggenhet rett ved stranden, helt i enden mot Los Cristianos og tilbyr en rekke luksuriøse fasiliteter og tjenester som gir gjestene en uforglemmelig opplevelse. Hotellet passer veldig bra for voksne som reiser uten barn, men det finnes ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Topp Beliggenhet

Europe Villa Cortés ligger midt i Playa del las Americas på Tenerife. Dette feriestedet ligger bare noen få skritt unna en vakker sandstrand, hvor hotellet har en egen Beach Club og du har derfra en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Villa Cortés ligger også i nærheten av en rekke restauranter, barer og eksklusive butikker, og tilbyr gjestene en praktisk beliggenhet for å utforske øya, for eksempel med leiebil.

 

Se tilgjengelighet og priser her

Luksus og fasiliteter

Europe Villa Cortés på Tenerife er kjent for å tilby enestående luksus og gjestfrihet. Hotellet har over 150 rom og suiter, som alle har en elegant og luksuriøs innredning som reflekterer den kanariske kulturen. Alle rommene har også utsikt over havet eller de vakre hagene som omgir anlegget.

En av de mest populære fasilitetene på Europe Villa Cortés er det fantastiske spaet. Spaet tilbyr en rekke behandlinger og tjenester, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsinnpakninger. Spaet har også et innendørsbasseng, tyrkisk bad og badstue, og gir gjestene muligheten til å slappe av og nyte en avslappende ferie.

Hotellet har også en rekke restauranter som serverer gourmetmat av høyeste kvalitet. Hotellets hovedrestaurant, "La Sirena", tilbyr en deilig buffet til frokost og middag, mens "La Veranda" serverer en elegant à la carte-meny. Det finnes også flere andre restauranter som serverer fersk sjømat, meksikansk mat, tapas og andre internasjonale retter. Besøk i hvert fall gourmet restauranten "Tiziano" hvis du vil ha en fantastisk matopplevelse.

Europe Villa Cortés på Tenerife tilbyr også en rekke fritidsaktiviteter og fasiliteter for gjestene. Det finnes flere utendørsbassenger omgitt av solsenger og palmer, samt en tennisbane, treningsstudio og lekeplass for barn. Gjestene kan også nyte en rekke vannsportaktiviteter som surfing, dykking og seiling.

Sammenfatning

Hotel Europe Villa Cortés er et eksklusivt feriested som tilbyr enestående luksus og gjestfrihet på den fantastiske øya Tenerife. Dette feriestedet har en fantastisk beliggenhet rett ved stranden, og tilbyr en rekke fasiliteter som gourmetrestauranter, spa og utendørsbassenger. Med en rekke aktiviteter og tjenester, er Europe Villa Cortés det perfekte stedet for de som ønsker å oppleve det beste av hva Tenerife har å tilby. God ferie!  (Hotellet er stengt for oppussing mellom 2-17. mai 2023)

 

Finn ledige rom og sjekk priser her

Kommentarer