Spring Arona Gran Hotel


Spring Arona Gran Hotel er et femstjerners hotell på Tenerife, som tilbyr en luksuriøs og komfortabel opplevelse for sine gjester. Dette hotellet ligger i hjertet av byen Los Cristianos, og er det perfekte stedet å nyte sol, sjø og avslapning på denne fantastiske kanariøyen. Hotellet passer perfekt for voksne og har en nedre aldersgrense på 16 år.

Beliggenhet sentralt i Los Cristianos

Spring Arona Gran Hotel ligger i Los Cristianos, en by på sørkysten av Tenerife, og er omgitt av vakre sandstrender og krystallklart vann. Hotellet ligger også i nærheten av en rekke butikker, barer og restauranter, og gir deg muligheten til å utforske lokalkulturen og de lokale tradisjonene. Det er også enkelt å ta seg til og fra hotellet, med flyplassen som ligger i nærheten.

Luksus og fasiliteter på hotellet

Spring Arona Gran Hotel har en luksuriøs og elegant design som gir en følelse av stil og eleganse. Hotellet har 391 rom og suiter, som alle er innredet med høy kvalitet og enkelhet i tankene. Alle rommene har aircondition, minibar, satellitt-TV og eget bad, og noen av dem har også fantastisk utsikt over havet.

Dette hotellet har også et fantastisk spa, som tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, inkludert massasje, kroppsinnpakninger og ansiktsbehandlinger. Spaet har også et innendørsbasseng, tyrkisk bad og badstue, og gir gjestene muligheten til å slappe av og nyte en avslappende ferie.

 

Se tilgjengelighet og sjekk priser

Spring Arona Gran Hotel har også et utvalg av restauranter og barer, som serverer deilige måltider og drikkevarer av høy kvalitet. Hovedrestauranten på hotellet tilbyr en buffet av høy kvalitet med internasjonale retter, mens den italienske restauranten tilbyr en à la carte-meny med autentiske italienske retter. Frokost er alltid inkludert, og du kan velge å kjøpe til f.eks halvpensjon om du ønsker det.

Hotellet har også et utendørsbasseng omgitt av solsenger og parasoller, samt et treningsstudio og et tennisbane. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi og parkering for gjestene, og har en døgnåpen resepsjon for å imøtekomme alle dine behov og ønsker.

Konklusjon

Spring Arona Gran Hotel er et av de beste hotellene på Tenerife, og tilbyr en luksuriøs og komfortabel opplevelse for gjestene. Dette hotellet har en fantastisk beliggenhet i hjertet av Los Cristianos, og er omgitt av vakre sandstrender og krystallklart vann. Med et utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert spa, restauranter, utendørsbasseng og treningsstudio, er dette hotellet det perfekte stedet å nyte solen og slappe av på denne fantastiske øya.

Kommentarer