Dreams Jardín Tropical Resort & Spa

Dreams Jardín Tropical Resort & Spa er ett av de mest populære luksushotellene på Tenerife. Hotellet ligger ved stranden i Adeje, sørvest på øya, og tilbyr en unik beliggenhet og fantastiske fasiliteter. Hotellet ligger nær stranden og sentrum i San Eugenio rett ved siden av det kjente feriestedet Playa de Las Americas. Du kommer deg fra flyplassen til hotellet i løpet av ca 20 minutter.

Beliggenhet rett ved stranden

Dreams Jardín Tropical Resort & Spa ligger rett ved siden av den vakre Playa del Duque-stranden, en av de mest eksklusive strendene på Tenerife. Stranden har krystallklart vann og myk, gylden sand, og er et populært sted for både soling og vannsportaktiviteter. Du har også kort vei til flere andre fine strender, som alle er kun å liten gåtur unna. Hotellet ligger også i nærheten av en rekke shoppingmuligheter, restauranter og barer, og er ideelt for de som ønsker å utforske lokalområdet.

Luksushotell

Dreams Jardín Tropical Resort & Spa er et femstjerners hotell som tilbyr en luksuriøs opplevelse til gjestene sine. Hotellet har totalt 390 rom og suiter, alle elegant innredet med moderne møbler og utstyr. Rommene har klimaanlegg, minibar, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi, og noen av rommene har også egen balkong eller terrasse med utsikt over havet eller hagen.

Tilbud til gjestene

Dreams Jardín Tropical Resort & Spa har et bredt utvalg av fasiliteter som er tilgjengelig for gjestene. Hotellet har hele seks forskjellige bassenger, inkludert et stort utendørsbasseng med havutsikt, et oppvarmet basseng og et barnebasseng. Hotellet har også en egen spa-avdeling, hvor gjestene kan nyte et bredt utvalg av behandlinger og avslapningsfasiliteter.

For de som ønsker å trene, har hotellet et fullt utstyrt treningsstudio og en tennisbane. Hotellet tilbyr også aktiviteter for barn, inkludert en barneklubb og et lekeområde. Hotellet har flere restauranter og barer, inkludert en bufférestaurant, en italiensk restaurant og en sushi- og tepannyaki-restaurant. For de som ønsker det, er det mulig å kjøpe med all-inclusive, så er all mat og drikke inkludert under oppholdet.

Konklusjon

Dreams Jardín Tropical Resort & Spa er et fantastisk luksushotell på Tenerife, med en unik beliggenhet ved stranden og en rekke fasiliteter og tjenester som tilbys. Hotellet er ideelt for de som ønsker å oppleve en avslappende og luksuriøs ferie på denne vakre og spennende Kanariøya.


Se på tilgjengelighet og sjekk priser



Kommentarer