Gran Tacande Wellness & Relax

Gran Tacande Wellness & Relax er et luksuriøst 5 stjerners hotell som ligger helt sør på den solfylte øya Tenerife. Hotellet ligger i området Costa Adeje, et av de mest eksklusive og populære områdene på øya, rett ved siden av det kjente hotellet Bahia del Duque. Costa Adeje er kjent for sine vakre strender, livlige barer og restauranter og fantastiske shoppingmuligheter.

Hotellet har en fantastisk beliggenhet, med utsikt over Atlanterhavet og La Gomera-øya. Dette gir gjestene en følelse av å være på en øde øy, samtidig som de er omgitt av luksuriøse fasiliteter og tjenester.

Gran Tacande Wellness & Relax er kjent for sin elegante stil og avslappede atmosfære. Hotellet har 250 rom og suiter, alle designet med komfort og luksus i tankene. Rommene har store senger, moderne bad og en balkong eller terrasse med utsikt over havet eller hagen. Gratis Wi-Fi er inkludert både på rommet og på det øvrige hotellområdet. Hvis du vil unne deg det lille ekstra, bestiller du et rom med "swim-out" som er utgang fra terrassen rett i bassenget.

Hotellet har et bredt utvalg av fasiliteter som passer for alle aldre. Det inkluderer to utendørsbassenger, et innendørsbasseng, et spa-senter med badstue, dampbad, boblebad og treningsstudio. Hotellet har også en barneklubb og et spillrom, og det arrangeres regelmessig underholdning for gjestene.

Hotellet tilbyr også et bredt utvalg av kulinariske opplevelser. Det er seks forskjellige restauranter og barer på stedet, inkludert en bufférestaurant, en italiensk restaurant, en asiatisk restaurant og en sjømatrestaurant. Hotellet tilbyr også romservice hele døgnet, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i komforten av rommene sine.

 

Se priser og tilgjengelighet på Gran Tacande

Gran Tacande Wellness & Relax er det perfekte stedet for de som ønsker å slappe av og nyte Tenerifes vakre omgivelser. Hotellet har en perfekt beliggenhet, med kort avstand til mange av øyas mest populære turistattraksjoner, inkludert strendene i Costa Adeje, Siam Park og Teide nasjonalpark.

Hotellet er også en perfekt base for de som ønsker å utforske øya, med en rekke utflukter tilgjengelig for gjestene. Disse inkluderer båtturer, fotturer i fjellene og besøk til lokale byer og landsbyer.

Alt i alt er Gran Tacande Wellness & Relax det perfekte stedet for de som ønsker å oppleve luksus og avslapning på Tenerife. Hotellet har alt en gjest kan ønske seg, fra elegante rom og suiter til fantastiske fasiliteter og kulinariske opplevelser. Med sin perfekte beliggenhet og avslappede atmosfære, er dette hotellet en drømmedestinasjon for enhver reisende som drar på ferie til Tenerife. God tur!

Kommentarer