Hotel H10 Big Sur


H10 Big Sur er et luksuriøst femstjerners hotell på Tenerife som tilbyr sine gjester en uforglemmelig opplevelse. Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved stranden i den vakre byen Los Cristianos, og er kjent for sin elegante design og førsteklasses fasiliteter. Utsikten mot havnen er også nesten uslåelig. Dette er et hotell kun for voksne, med en aldersgrense på 18 år.

Fin beliggenhet

H10 Big Sur ligger i en privilegert beliggenhet i Los Cristianos, en sjarmerende by på sørkysten av Tenerife. Hotellet ligger kun noen meter fra stranden, og gir deg muligheten til å nyte den fantastiske utsikten over havet. Fra hotellet har du gangavstand til både den lille steinstranden Playa De Los Tarajales og den fine, brede sandstranden Playa de Los Cristianos. Hotellet ligger også i nærheten av et stort utvalg av restauranter, barer og butikker, og gir deg muligheten til å utforske alt denne vakre byen har å tilby.

Luksus og fasiliteter

H10 Big Sur er kjent for sin elegante og sofistikerte design, med moderne innredning og førsteklasses fasiliteter. Hotellet har 167 rom og suiter, alle utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å gi gjestene en komfortabel og avslappende opplevelse. Alle rommene har aircondition, minibar, satellitt-TV og eget bad, og noen av dem har også en privat terrasse med fantastisk havutsikt.

Dette hotellet har også et fantastisk spa- og velværesenter, som tilbyr en rekke behandlinger og fasiliteter for å hjelpe gjestene med å slappe av og lade opp. Spaet har et innendørsbasseng, tyrkisk bad, boblebad og badstue, og tilbyr også massasje, kroppsinnpakninger og ansiktsbehandlinger.

H10 Big Sur har også et utendørsbasseng omgitt av solsenger og parasoller, hvor gjestene kan nyte solen og den fantastiske utsikten over havet. Hotellet har også en rekke andre fasiliteter og tjenester, inkludert en bar ved bassenget, en à la carte-restaurant, et bibliotek, et treningsstudio og gratis Wi-Fi i alle rom og fellesområder.

 

Se tilgjengelighet og sjekk priser her

Oppsummering

H10 Big Sur er et fantastisk hotell som tilbyr en luksuriøs og komfortabel opplevelse for gjestene. Hotellet har en perfekt beliggenhet i Los Cristianos, nær stranden og en rekke restauranter og butikker. Med førsteklasses fasiliteter og tjenester, inkludert spa- og velværesenter, utendørsbasseng, restaurant og bar ved bassenget, og gratis Wi-Fi, er dette hotellet det perfekte stedet å slappe av og nyte en fantastisk ferie på Tenerife. Kanskje frister det også med en tur over til La Gomera, med fergen som går fra Los Cristianos? Uansett, god ferie!

Kommentarer