Villa Mandi Golf Resort

 

 

Hotell Villa Mandi på Tenerife - et paradis på jorden

Tenerife er jo et av de mest populære reisemålene i Spania og tiltrekker seg millioner av turister hvert år. Øya er kjent for sitt fantastiske klima, vakre strender og imponerende naturlandskap. Et av de beste stedene å bo på øya er uten tvil Hotel Villa Mandi, et 4-stjerners hotell som tilbyr en utrolig ferieopplevelse, mener nå vi i hvert fall.

Beliggenhet og fasiliteter

Hotel Villa Mandi ligger i gåavstand til sentrum av den sjarmerende byen Los Cristianos på sørkysten av Tenerife. Hotellet ligger i en rolig og avslappet del av byen, men likevel i nærheten av alle fasiliteter og severdigheter. Det er bare en kort spasertur til stranden, restauranter, barer og butikker. Du bor også i nærheten ev den populære stranden ved Playa de Las Americas, så her er det mye å velge mellom i kort avstand fra hotellet. Spiller du golf er golfbanen rett ved siden av og for de som ikke spiller golf er det flotte bassengene nok til å holde deg i aktivitet hele dagen.

Hotellet har 116 rom som alle er romslige, moderne og elegant innredet. Alle rommene har eget bad, balkong eller terrasse og er utstyrt med alle bekvemmeligheter man kan ønske seg på en ferie. Rommene har aircondition, satellitt-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Her snakker vi også nyoppussede leiligheter i bra standard, hvor noen har egne boblebad på terrassen

Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre gjestenes opphold så komfortabelt som mulig. Det finnes to svømmebassenger på hotellområdet, hvorav det ene er oppvarmet om vinteren. Det er også en barnebasseng og en lekeplass for de yngste gjestene. Hotellet har også et velvære- og spa-senter, hvor gjestene kan nyte en rekke behandlinger og massasje. Det finnes også et treningsstudio for de som ønsker å holde seg i form på ferien.

Mat og drikke

Hotellet har en restaurant som tilbyr et bredt utvalg av retter fra både det internasjonale og det kanariske kjøkkenet. Det er også en bar som serverer forfriskninger og snacks. Frokostbufféen er inkludert i prisen, og til lunsj og middag kan gjestene velge mellom a la carte og buffet-alternativer.

Aktiviteter og attraksjoner

Tenerife er kjent for sin fantastiske natur og et utvalg av utendørsaktiviteter. Hotellet tilbyr utleie av sykler og biler, og personalet vil gjerne hjelpe til med å arrangere turer og utflukter. Noen av de mest populære aktivitetene på øya inkluderer fotturer i fjellene, båtturer langs kysten, dykking og snorkling eller andre typer av vannsport.

En av de mest populære attraksjonene på Tenerife er den fantastiske nasjonalparken Teide. Parken ligger rundt 1 times kjøring fra hotellet og har noen av de mest imponerende landskapene på øya. Her finnes det mange stier og turstier, og besøkende kan ta taubanen til toppen av fjellet for en spektakulær utsikt.

Konklusjon

Hotel Villa Mandi på Tenerife er et utmerket utgangspunkt for de som ønsker å oppleve det beste av Tenerife. Den sentrale beliggenheten sør på øya, sammen med den gode standarden på hotellet, gjør det til at her har du det som plommen i egget. At det her nede på sørsiden av øya er langt over 300 soldager i året, hjelper jo også til at du får en perfekt ferie. God tur!

 

Se tilgjengelighet og sjekk priser på Villa Mandi

Kommentarer