Hvilke strender er best på Tenerife?

 


Tenerife har mange flotte strender å velge mellom, og hvilken som er "best" avhenger av hva du er ute etter. Her er noen av de mest populære strendene på Tenerife:

 

  1. Playa de Las Teresitas: Denne stranden, som ligger i nærheten av Santa Cruz, er kjent for sin gyldne sand, krystallklare vann og vakre omgivelser. Stranden er godt beskyttet av en bølgebryter og er ideell for familier med barn.

  2. Playa del Duque: Denne stranden, som ligger på Costa Adeje, er kjent for sin fine sand og rolig vann. Det er mange solsenger og parasoller til leie, samt restauranter og barer i nærheten.

  3. Playa de las Americas: Dette er en av de mest livlige og travleste strendene på Tenerife, og er kjent for sin flotte beliggenhet i nærheten av mange butikker, barer og restauranter. Stranden har også gode fasiliteter, inkludert dusjer, toaletter og solsenger.

  4. Playa Jardin: Denne stranden, som ligger i Puerto de la Cruz, er kjent for sin unike vulkanske sand og frodige hager som omgir den. Stranden har også et vannsportsenter hvor du kan leie utstyr og prøve aktiviteter som brettseiling og kajakkpadling.

  5. El Médano: Dette er en lang, naturlig strand som ligger på sørøstkysten av Tenerife. Stranden er kjent for sin vind, og er derfor populær blant surfere og windsurfere. Det er også et område som er mer beskyttet, som passer for svømming og bading.

 

Husk at det er mange andre flotte strender på Tenerife å velge mellom, og at det kan være verdt å utforske noen av de mindre kjente områdene også. Det finnes også mange muligheter for vannsport på Tenerife. Øya er faktisk kjent for å være et paradis for vannsportentusiaster. Noen av de mest populære vannsportaktivitetene på Tenerife inkluderer:

 

  1. Surfing: Tenerife har mange flotte surfestrender, spesielt på sørkysten av øya. Surfing er spesielt populært på El Medano stranden, som er kjent for sin gode vind.

  2. Windsurfing: Tenerife er også kjent for å være et av de beste stedene i Europa for windsurfing, takket være de sterke vindene rundt øya. El Medano er igjen et populært sted for windsurfing, men det finnes også mange andre steder å prøve denne aktiviteten.

  3. Kitesurfing: Kitesurfing er en annen populær vannsport på Tenerife, spesielt på stranden i El Medano.

  4. Dykking: Tenerife har mange flotte dykkeområder rundt øya, med fantastisk marin liv og undervanns landskap. Populære dykkesteder inkluderer Las Galletas, Los Gigantes og El Puertito.

  5. Parasailing: Parasailing gir deg en fantastisk utsikt over øya og kysten, og det finnes mange steder å prøve denne aktiviteten.

 

Det finnes også mange andre vannsportmuligheter på Tenerife, inkludert jetski, bananbåt, seiling og stand-up paddleboarding, så det er noe for enhver smak.

Kommentarer